contact
Waar brood gebakken wordt volgens de regels van de kunst

Bakker Van Praet bakt op ambachtelijke wijze

Met passie voor de ambacht en enkel met kwalitatieve ingrediënten komen de broden van bakker Van Praet in ons atelier in Rotselaar tot leven. In onze bakkerij opteren we voor duurzaamheid en geven we de voorkeur aan innovatieve leveranciers.

Artisanaal brood, actueel voedingsadvies

Brood- en banketbakker Geert Van Praet bakt de broden op ambachtelijke wijze, vanzelfsprekend rekening houdend met de huidige voorschriften rond hygiëne en veiligheid. Echtgenote Ann Bosmans is als voedingsdeskundige dan weer op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen die mensen met een bepaalde allergie of intolerantie moeten nemen. Zij geeft u graag deskundig advies.

Vers uit de oven, ook tijdens het weekend!

De bakkers van warme bakker Van Praet zijn elke dag aan het werk in ons atelier. Ook op zaterdag en zondag kan u bij ons terecht!

Bij ons vindt u een bakker in regio Rotselaar die nog met veel respect voor de stiel te werk gaat. En dat proeft u! Zien we u binnenkort bij ons in de bakkerij? Graag tot snel!

Bakkerij Van Praet

Openingsuren:
Maandag gesloten
Dinsdag 7.00u - 18.00u
Woensdag 7.00u - 13.30u
Donderdag 7.00u - 18.00u
Vrijdag 7.00u - 17.30u
Zaterdag 7.00u - 16.00u
Zondag 7.00u - 13.00u
Feestdag: 7.00u - 13.00u


Contacteer ons!
01 658 00 53