Contact-old
Ons assortiment brood, voor ieder wat wils

Artisanaal en ambachtelijk

Met veel passie voor het vak wordt er iedere dag in het bakatelier gewerkt met kwalitatieve ingrediënten. Duurzaamheid dragen ze hoog in het vaandel en deze bakkerij speelt in op de laatste nieuwe innovaties op het gebied van broden. Hygiëne en veiligheid zijn uitermate belangrijk voor brood- en banketbakker Geert Van Praet.

Zijn echtgenote Ann Bosmans, een erkende en gediplomeerd voedings- en dieetkundige, staat hem bij met advies voor het bakken van broden, pistolets en sandwiches. Uiteraard zijn we gebonden aan de huidige productie van een traditionele warme bakkerij, toch denken we graag mee bij en vraag i.v.m. intoleranties.

Bij twijfel is zij  (Ann) in de winkel uw eerste aanspreekpunt om raad en advies te geven over de producten en hun ingrediënten. Ze neemt graag contact met U bij afwezigheid.

Alles dagvers gebakken

Doorheen de week, maar ook in het weekend kunt u bij Brood & Banket Van Praet terecht voor dagvers gebakken brood, pistolets, sandwiches en patisserie. Wanneer u de bakkerij binnenkomt en uw bestelling maakt, kunt u er van op aan dat de producten die u aankoopt diezelfde nacht of zelfs overdag nog vervaardigd en gebakken zijn. Alle brood en patisserie die u in de winkel kunt aankopen worden vervaardigd op de aloude manier, met kwaliteitsgrondstoffen en ingrediënten van duurzame oorsprong.
Ook voor een heerlijke charcuterie of beleg hoeft u niet langer meerdere zaken aan te doen: bij deze bakker vind je een ruim assortiment broodbeleg en verse soep. Voor de zoetebekken is er ook een assortiment koekjes en chocolade in een mooie geschenkverpakking.

Brood en Banket Van Praet

Openingsuren