Voor ovenvers brood in Rotselaar en Betekom moet je bij Brood & Banket Van Praet zijn. Met veel passie voor het vak wordt er iedere dag in het bakatelier gewerkt met kwalitatieve ingrediënten.
Warme bakkerij
Duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel en onze bakkerij speelt in op de laatste nieuwe innovaties op het gebied van broden. Hygiëne en veiligheid zijn bovendien uitermate belangrijk voor brood- en banketbakker Geert Van Praet.
Zijn echtgenote Ann Bosmans, een erkende en gediplomeerd voedings- en dieetkundige, staat hem bij met advies voor het bakken van broden, pistolets en sandwiches. Uiteraard zijn we gebonden aan de huidige productie van een traditionele warme bakkerij, toch denken we graag mee wat betreft intoleranties. Bij twijfel is Ann in de winkel je eerste aanspreekpunt om raad en advies te geven over de producten en hun ingrediënten.
Alles dagvers gebakken
Doorheen de week, maar ook in het weekend kan je bij Brood & Banket Van Praet terecht voor dagvers gebakken brood, pistolets, sandwiches en patisserie. Wanneer je de bakkerij binnenkomt en je bestelling maakt, kan je ervan op aan dat de producten die je aankoopt diezelfde nacht of zelfs overdag nog vervaardigd en gebakken zijn. Alle brood en patisserie die je in de winkel kan aankopen, worden vervaardigd op de aloude manier, met kwaliteitsgrondstoffen en ingrediënten van duurzame oorsprong.
Méér dan brood
Ook voor een heerlijke charcuterie of beleg hoef je niet langer meerdere zaken aan te doen: bij deze bakker vind je een ruim assortiment broodbeleg en verse soep. Voor de zoetebekken is er ook een assortiment koekjes en chocolade in een mooie geschenkverpakking.
Kom vandaag nog langs in onze bakkerij in Rotselaar en Betekom om ons brood te ontdekken of plaats alvast je bestelling via de website.