Contact-old
Een patissier die hart en ziel in elk gebak steekt

Patisserie

Ieder taartje of koffiekoek wordt dagelijks vers bereid. Zin in een overheerlijke éclair, een romige tompoes, een smakelijk rijsttaartje of een verfrissend fruittaartje? Iedere klant die de winkel binnenstapt, vindt er ongetwijfeld de smaak terug die hij/zij zoekt!
Een van de specialiteiten van deze bakker zijn verse fruittaarten rijkelijk belegd met rode vruchten, die met veel innovatie en creativiteit volgens eigen recept worden bereid. Bent u van de regio of toevallig in de buurt, doet u zichzelf en uw smaakpapillen een enorm plezier met een lekker taartje, welbekende mokkasoezen of een smakelijke frangipane!

Taarten, ook op bestelling

Is het de gewoonte om op een bepaalde dag van de week een taart uit te halen bij de bakker? Wilt u een specifieke taart reserveren, zodat deze zeker beschikbaar is wanneer u in de winkel toekomt? Hebt u in de nabije toekomst een feestje gepland voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, een communie- of lentefeest?
Voor alle soorten taart, ook feesttaarten en verjaardagstaarten, kunt u uw wensen en voorkeuren van tevoren via bestelling doorgeven. Kom even langs in de winkel of bel uw bestelling telefonisch door en de ervaren banketbakkers doen de rest! Grote bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

 

Brood en Banket Van Praet

Openingsuren