Contact-old
Als service naar onze klanten toe, bieden wij graag nog wat extra's aan

Zo kan u bij ons op voorhand taarten bestellen

Wenst u een grote bestelling te plaatsen? Of wil u er zeker van zijn dat uw favoriete taart in onze bakkerij voor u klaar ligt? Heeft u een bijzonder verjaardagstaart in gedachten die u wilt laten maken? Dan kan u steeds de taarten van uw voorkeur bestellen. Bel ons gerust uw bestelling door en onze banketbakkers doen de rest.

Ook beleg vindt u in onze bakkerij

Geen ommetje meer langs de slager of supermarkt voor wat lekkers voor op de boterham. Bij Brood & Banket Van Praet in Rotselaar kan u tevens broodbeleg aanschaffen. Ook is er verse soep om mee te nemen. Heeft u zin in een kleine zoetigheid of wilt u een klein cadeautje kopen? Dan is er keuze uit een assortiment koekjes en chocolade.

Een glimlach krijgt u er altijd gratis bovenop

Zaakvoerster Ann Bosmans heeft ervaring als voedingsdeskundige en staat u graag bij met raad en daad wat speciale dieetvoorschriften betreft. We helpen u bovendien altijd graag met de glimlach verder, want klant is koning.

U kan in onze bakkerij terecht van dinsdag tot en met zondag. Spring gerust eens binnen of bel ons op wanneer u taarten wilt bestellen in Rotselaar of de nabije omgeving. U vindt onze ambachtelijke bakkerij in Rotselaar-Heikant.

Wij verwelkomen u graag binnenkort bij Brood & Banket Van Praet!

Brood en Banket Van Praet

Openingsuren